Activity Tracker Afterpay

Activity Tracker Afterpay

Klarna en Afterpay zijn bedrijven die achteraf betalen mogelijk maken. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Niet alle winkels bieden achteraf betalen aan. Daarom noemen we hier enkele webshops waar je een activity tracker kunt kopen met achteraf betalen.

Bekijk direct:

Activity Tracker Afterpay

Je kunt je activity tracker achteraf betalen met Afterpay bij o.a. Somashome en Decathlon.

Activity Tracker Klarna

Met Klarna kun je de activity tracker achteraf betalen bij Bever of Mediamarkt. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Waar moet je op letten bij achteraf betalen?

Als je jouw activity tracker in een webshop koopt, betaal je meestal vooraf. Je betaalt dus terwijl je het product nog niet in je bezit hebt. Vind je dit vervelend, dan is er de mogelijkheid om je activity tracker achteraf te betalen. Gebruik daarvoor Afterpay of Klarna. Bij beide bedrijven vindt een gegevenscontrole plaats als je voor deze optie kiest.Wil je achteraf betalen met Afterpay, dan krijg je achteraf een betaaloverzicht per e-mail. Houdt je de bestelling, dan moet je binnen 14 dagen betalen. Betaal je in termijnen dan wordt er per termijn € 5,00 aan servicekosten in rekening gebracht. Betaal je te laat, dan mag Afterpay rente berekenen over het verschuldigde bedrag.

Bij Klarna moet je binnen 30 dagen je rekening betalen. Ook hier kun je in termijnen betalen. Klarna brengt daarvoor per maand € 0,99 administratiekosten in rekening en berekent rente over het openstaande bedrag. Betaal je niet op tijd dan wordt er vertragingsrente in rekening gebracht.Een Activity Tracker is een ideale manier om aan je gezondheid te werken. Je ziet niet alleen hoeveel je beweegt op een dag, je kunt er ook tal van andere dingen mee tracken. Bijvoorbeeld je hartslag, je slaapuren en de slaapkwaliteit. De meeste activity trackers kun je zo instellen dat ze een seintje geven als je te lang achter elkaar zit. Zo wordt je je bewuster van je gedrag en wordt een actievere en gezondere leefstijl makkelijker. In de bijbehorende apps kun je ook je voeding of de hoeveelheid water die je drinkt bijhouden.De activity tracker slaat jouw gegevens op. Zo kun je niet alleen zien wat je op een dag hebt gedaan, maar kun je ook terugkijken naar vorige dagen, weken of maanden. Op deze manier is het eenvoudig om je voortgang bij te houden. Bovendien motiveren de signalen die de tracker geeft je om je doelen te halen. Daarmee is een activity tracker een mooi instrument om je te helpen gezonder te leven.

bekijk video: Activity Tracker Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Activity Tracker Afterpay

Vaak gestelde vragen over activity tracker afterpay

#1 activity tracker achteraf betalen bol.com

Is gezondheid super belangrijk voor je en wil je tijdens het sporten en daarbij bijhouden, wat je lichaam allemaal doet, is een activity tracker onmisbaar. Je kunt deze gemakkelijk achteraf betalen bij bol.com. en wil je die via bol.com achteraf betalen, dan kies je bij het afrekenen voor ‘achteraf betalen’. Achteraf betalen kan bij bol.com alleen tot bepaalde bedragen en je kunt kiezen tussen betaling met accept giro of online bankieren. Met je creditcard betaal je altijd binnen een maand achteraf. Let op: handmatig overmaken kan alleen met een geldig e-mailadres en bezorgadres en niet wanneer er nog facturen open staan.

#2 activity tracker op afbetaling kopen bij MediaMarkt

Met een activity tracker kun je precies bijhouden wat je heel de dag doet en of je teveel, te weinig of precies juist traint en slaapt. Bij MediaMarkt kun je jouw activity tracker gemakkelijk in maandelijkse termijnen betalen. Door op het Santander Consumer Finance Logo te klikken kom je op een formulier, dat je invult en verzend met de gevraagde documenten. Je hebt alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is en kun je gaan sporten als een professional.

#3 Activity Tracker in termijnen betalen zonder BKR

Professioneel sporten zonder hoge investering kan via Grover. Je huurt jouw activity tracker en betaalt een vast laag bedrag per maand. Dan kan met een speciale aanbieding soms al voor minder dan €5,- per maand. De tracker blijft eigendom van Grover en je kunt zelf kiezen hoe lang je het wil huren, tot zelfs meer dan een jaar. De huurperiode begint zodra je de tracker in huis krijgt en na het verlopen van de afgesproken maandelijkse huurperiode kun je tegen hetzelfde bedrag verlengen. Hoe langer je ingestelde huurperiode, hoe lager de maandprijs. Na afloop van het huurcontract stuur je jouw activity tracker kosteloos en onbeschadigd weer terug naar Grover.

#4 Activity Tracker achteraf betalen met Riverty

Jij kunt sporten als een professional en ook je portemonnee gezond houden. Via Riverty betaal je achteraf bij heel veel verschillende winkels, zoals Blokker, Somashome, Body&Fit en nog veel meer. Je maakt simpel en eenvoudig een account aan en kiest bij het afrekenen van je activity tracker in de webwinkel van jouw keuze voor betalen met Riverty. Riverty helpt je bij het verstandig beheren van je openstaande bedragen. Je kunt betalingen in drie delen spreiden en of het hele bedrag binnen een afgesproken termijn na ontvangst in één keer betalen. Riverty kan automatisch incasseren en je kunt nog veel meer afspraken met ze maken, zodat je eerst kunt genieten van je spullen en daarna pas afrekent.

#5 Activity Tracker in termijnen betalen bij Somashome

Je kunt je activity tracker bij Somashome veilig en gespreid betalen via een krediet bij Tinka. Je bepaalt zelf in welk tempo je aflost en het afsluiten van het krediet is kosteloos. De rente is 14,9% per jaar over het bedrag dat nog open staat. Maandelijks betaal je een minimale aflossing van 2% of €8,- en je kunt zelf de looptijd bepalen, die tussen de zes en de 24 maanden ligt. Bij de meeste activity trackers betekent dat, dat je al binnen een paar maanden klaar bent met betalen, maar wel meteen kunt gaan sporten. Je kunt vooraf op de site van Somashome een handige krediet check doen, zodat je meteen weet of je voor gespreid betalen in aanmerking komt.