4K Monitor Afterpay

4K Monitor Afterpay

Altijd al een 4K Monitor gewild, maar ben je niet in staat om het in één keer te betalen? Dan kun je er nu voor kiezen om de 4K Monitor op afbetaling te nemen of om het in termijnen te betalen. Zo kan je toch van de 4K Monitor genieten en misschien zelf voordeliger uitkomen. Ben je op zoek naar oordopjes, ontdek dan je hoe Airpods achteraf kunt betalen

Bekijk direct:

De mogelijkheid voor 4K Monitor Afterpay wordt door verschillende winkels aangeboden. Dit is de ideale oplossing wanneer je een nieuwe 4K monitor nodig hebt maar het bedrag niet direct of in één meer kan realiseren. Er wordt dan een overeenkomst gesloten met de winkel. Zo kan je jouw nieuwe 4K Monitor gewoon meenemen en betaal je daarna elke maand een bepaald bedrag. Wanneer je alle maandelijkse betalingen hebt voltooit, wordt de 4K Monitor volledig jouw eigendom.

4K Monitor Afterpay of in termijnen betalen

De 4K Monitor, ook wel Ultra HD of UHD Monitor genoemd, heeft 4 keer meer pixels dan Full HD, dit maakt het beeld zo veel malen scherper. Als je de 4K Monitor gebruikt om te gamen, zul je veel meer details zien in characters en landschappen. De 4K Monitor is ook zeer gezicht voor grafisch ontwerpen en bewerken van foto’s en video’s. Je kunt op Betaling.nl een overzicht vinden van alle opties om de 4K Monitor achteraf of in termijnen te betalen.Zo kan je toch alvast genieten van de scherpste beelden op deze 4K Monitor.

Op afbetaling voorwaarden

Bij deze twee opties krijg je de mogelijkheid om toch jou aankoop te realiseren. Er zijn wel een aantal voorwaardes waar je rekening mee moet houden. Als je ervoor kiest om in termijnen te betalen kan je gewoon genieten van je 4K Monitor als je er maar wel voor zorgt dat de overboeking elke maand op tijd plaatsvinden. Door op tijd te betalen zal je voorkomen dat er onnodige extra kosten bij komen kijken. De 4K Monitor is sneller van jou als je ook snel voor de afbetaling zorgt.

Voordelen afbetaling of in termijnen

Mensen denken vaak dat je als consument uiteindelijk meer geld uit zult geven als je besluit om een product op afbetaling te nemen. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het kan een suk voordeliger zijn om de 4K Monitor op afbetaling te kopen wanner er bijvoorbeeld een gunstige korting op zit waar je graag van zou willen profiteren maar je kan het niet in één keer betalen. Zo kan je er dan gewoon voor kiezen om de 4K Monitor in termijnen te betalen.

bekijk video: 4K Monitor Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor 4K Monitor Afterpay

Vaak gestelde vragen over 4k monitor afterpay

#1 4k monitor achteraf betalen

Hou je van gamen, maar heb je niet het geld om die ene te gekke monitor te kopen? Dan zijn er veel mogelijkheden om achteraf te betalen of in termijnen. Je kunt kiezen voor huren tegen een vast bedrag per maand en een vooraf afgesproken huurtermijn, maar je kunt ook wachten met betalen tot je zeker weet dat dit de monitor is die je graag wil hebben of jouw aankoop in termijnen betalen. In dat laatste geval zul je boven de €250,- wel een BKR-check krijgen en boven de €1.000,- inkomensgegevens moeten overleggen. Ben je getrouwd of heb je een geregistreerd partnerschap, dan tekent je partner ook mee en overlegt hij of zij ook inkomensgegevens en ID.

#2 4k monitor op afbetaling zonder BKR

Jouw 4k monitor, die je bijvoorbeeld voor gaming gebruikt, kun je via Grover op afbetaling in huis krijgen. Je huurt de monitor en betaalt een vast bedrag per maand. De monitor blijft eigendom van Grover en je kunt zelf kiezen hoe lang je deze wil huren, tot zelfs meer dan een jaar. De huurperiode begint zodra je jouw monitor in huis krijgt en na het verlopen van de afgesproken maandelijkse huurperiode kun je tegen hetzelfde bedrag verlengen. Hoe langer je vanaf het begin huurt, hoe lager de maandprijs. Na afloop van het huurcontract stuur je jouw monitor kosteloos en onbeschadigd weer terug naar Grover.

#3 4k monitor op afbetaling mediamarkt

Bij MediaMarkt kun je jouw 4k monitor gemakkelijk in maandelijkse termijnen betalen. Door op het Santander Consumer Finance Logo te klikken kom je op een formulier, dat je invult en verzend met de gevraagde documenten. Tot €1.000,- heb je alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Koop je boven de €1.000,- dan is ook een bewijs van inkomen nodig. Ben je getrouwd of heb je geregistreerd partnerschap, dan tekent je partner ook mee en lever je van jullie beiden het ID en het inkomensbewijs. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is.

#4 4k monitor achteraf betalen bij CoolBlue

Bij CoolBlue is het alleen mogelijk om achteraf te betalen met je creditcard. Bij bestelling reserveert CoolBlue het bedrag en dit wordt bij levering van je creditcard afgeschreven. Afhankelijk van de afspraken die jij met je creditcard verstrekker hebt gemaakt, betaal je jouw 4k monitor dus binnen een maand of in maandelijkse termijnen terug. Sinds 2021 kun je gespreid betalen niet langer aanvragen op een creditcard, dus deze faciliteit moet je dan al wel eerder geactiveerd hebben. CoolBlue werkt niet samen met Klarna of Riverty (voorheen AfterPay).

#5 4k monitor op afbetaling bij Somashome

Bij Somashome kun je jouw 4k monitor gemakkelijk achteraf of in termijnen betalen. Daarvoor maakt Wehkamp gebruik van Tinka. Je kunt kiezen of je maandelijks betaalt of binnen 14 dagen. Het aanmaken van een account op Tinka duurt anderhalve minuut en alles werkt volledig digitaal. De 14-dagen dienst is rentevrij en kosteloos voor jou als klant. Kies je voor betaling in termijnen, dan rekent Tinka 14,9% rente. Ook doet Tinka een check of je in aanmerking komt voor achteraf betalen, op basis van je ID en je inkomen. Dat laatste doet Tinka alleen bij een aankoop van een monitor duurder dan € 1000,-.